Vedlikehold

+47 915 36 305 - Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Vedlikehold

Ofte er man usikker på hva som kan gjøres med puter eller treverk for at det skal holdes rent, pent og varig. (Bildet viser hva som kan skjule seg under stopningen på en spisestol.)

Forskjellige metoder blir brukt i forskjellige situasjoner. For storrengjøring av treverk finnes det rensemidler og olje/voks som beskyttelse.

Tekstiler er som regel ikke så enkle å ha med å gjøre.  Men det finnes en del metoder og midler som kan brukes i mange tilfeller.

Vi kan gi råd om dette.  Ring oss!

 

Solbeskyttelse

Den viktigste delen av alt vedlikehold er å forbygge. Dette gjelder ikke minst falming og nedbryting av møbelstoff p.g.a. sollys og andre lyskilder som påvirker fargen og fiberene i stoffet. Mange har vel ergret seg over at stoff falmer og at ullstoff som har stått i direkt sollys over lengre tid smuldrer opp. Mye av dette kan man unngå hvis man på en eller annen måte beskytter stoffet, velger riktig type gardiner eller tar hensyn allerede når man velger møbelstoff.